Täna liitus Starmaniga 50 000. internetiklient

Mariliis Pinn 22. aprill 2008, 09:40

Internetiteenuse pakkuja Starmaniga liitus
täna, 22 aprillil 50 000. internetiklient. 12 kuuga on Starmani
internetiühenduse kasutajate arv kasvanud rohkem kui 20%, teatas firma.

Starmani juhatuse liikme Henri Treude sõnul toetas internetiklientide arvu kasvu 2007. aastal võrgu arendusse investeeritud ligi 60 miljonit krooni, tänu millele laienes tublisti Starmani internetiühenduste leviala. „Selleks et üha rohkemates kodudes saaks kasutada Starmani internetiühendust koos telepildi ja telefoniteenusega, jätkame oma võrgu laiendamist ning internetikõlbulikuks muutmist ka sel aastal,“ lausus Treude. „Kliendiarvu kasvule on kindlasti andnud tõuke ka telekanaleid, telefoni ja internetti sisaldavate kolmikpakettide võidukäik, sest ega uus klient naljalt vähema kui kolme teenusega korraga enam lepi.“

Sel aastal on Starmanil kavas päris uut võrku ehitada või olemasolevat moderniseerida rohkem kui 10 linnas ja asulas üle Eesti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2008, 19:36
Otsi:

Ava täpsem otsing