BLRT personaljuht: töölepingu muutmise sätted on jäigad

Mariliis Pinn 23. aprill 2008, 15:12

BLRT Grupi personalidirektor Heinart
Puhkimile on vastukarva töölevõtmise, töölepingu muutmise ja vallandamise jäigad
põhimõtted.

„Peab olema väga ettevaatlik, kas uut töökohta luua. Võib-olla ei olnud plaanid 100% läbi mõeldud, ei ole 100% kindlust, et kõik realiseerub. Kas luua uued täiendavad töökohad ja minna riskile, võib-olla aasta pärast selgub, et ei olnud õige ärisuund,“ tõi ta näiteid praegusest töölepinguseadusest ja arvas, et uus seadus võiks olla pandlikum.

Puhkimi sõnul on oluline, et inimesed käiksid tööl, neil oleks töö harjumus, tekiks ja paraneks kvalifikatsioon. „Kui on risk, et töökoht aasta pärast kaob, siis võiks ju rohkem maksta ja kui suund ei õnnestu, võiks olla pärast lihtsam lahku minna,“ arvas personaljuht.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2008, 15:10
Otsi:

Ava täpsem otsing