Lang närvitseb töölepingu läbirääkimistel

23. aprill 2008, 16:42

Võrreldes varasemaga kulgevad
töölepingu seaduse läbirääkimised tunduvalt närvilisemas õhkkonnas kui eelmine
läbirääkimisvoor. Eriti närvis oli justiitsminister Rein Lang.

"Ära pildista!" kamandas ärritunud häälega justiitsminister Rein Lang läbirääkimiste vaheajal ja suunas käe Äripäeva fotograafi Andres Haabu objektiivi. Haabu ütles aripaev.ee-le, et Lang lubas fotograafi suhtes meetmed kasutusele võtta, kui ta kohe pildistamist ei lõpeta.

Sotsiaalministeeriumi pressiesindaja ütles aripaev.ee-le vaheaja alguses, et läbirääkimised kestavad vähemalt täna poole kuueni, kuna mõningates detailides pole veel kokkuleppele jõutud. "Sõltub poolte panustest," lisas ta kokkuleppe võimalikkusest.

Mõned minutid pärast läbirääkimiste jätkumist täpsustas pressesindaja, et ilmselt täna kokkuleppele ei jõuta või saabub üksmeel väga hilistel õhtutundidel. "Need on tehnilised detailid," avas ta vastuseisu üksikasju.

Pressiesindaja sõnul pole praegu lõplikku kokkulepet saavutatud ka koondamishüvitiste küsimuses.

Mitmepoolseid läbirääkimisi peetakse suletud uste taga. Seekordne voor toimub Olümpia hotellis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2008, 17:02
Otsi:

Ava täpsem otsing