Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas olete äripartnerilt petta saanud?

ÄP 24. aprill 2008, 00:00

Andres Allikmäe, Harju Elekter ASi juhatuse esimees
Ei ole, eestlased on head partnerid. Arvan, et see on Eestis äärmine juhus. Meile imbub vaikselt sisse aus ja mõistlik Skandinaavia ärikultuur. Kindlasti on mõned, kes seavad endale eesmärgiks turu solkimise, ümbrikupalga maksmise või lihtsalt maksude maksmata jätmise, aga seda ei saa otseselt võtta koostööpartneri petmisena.

Atso Matsalu, Puukeskus ASi juhatuse liige ja juht
Ikka oleme, kuigi meie puhul ei saa öelda, et need oleks olnud sihipärased - pigem on need olnud majandusest tulenevad, nagu näiteks koostööpartneri pankrot või võlgu jäämine. Puidutööstuse ringkond on kitsas ja kõik tunnevad kõiki, mis lihtsustab veelgi pettuste avalikuks tulemist. Mõned on üritanud petta näiteks maksekorraldusega, sellised pisipettused on aga alati vaid katseteks jäänud. Eestis üldiselt petmine probleem ei ole ja oma tutvusringkonnast konkreetseid juhtumeid ei tea.

Maire Milder, Baltika ASi juhatuse liige
Isiklikult on kogemused koostööpartneritega ja ise partner olles. Olen alati rõõmus, et Eestis on hea ärikultuur. Äris ei ole ma petta saanud ja isegi meenutada püüdes ei tule meelde ühtegi juhtumit tutvusringkonnast. Õnneks vist.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:30
Otsi:

Ava täpsem otsing