Kunded mõnitavad liigkasuvõtjaid

24. aprill 2008, 12:45

SMS-laenude probleemvõlgnikud usuvad enda
karistamatusse ja kasutavad eriti räiget sõnapruuki, kirjutas Eesti
Ekspress.

Alljärgnevad kirjad annavad hea ettekujutuse, missuguse kultuuritasemega on kiirlaenusektori probleemkunded, tegemist on elektrooniliselt laekunud vastustega meeldetuletustele, et laenuvõtja peab viivitamatult likvideerima oma võlgnevuse:

sorry linnukesed olge kuss mul põle pappi sõitke seenele:D

Tere ametlikud ahvid. Selle kuriteokahtlustuse ja kelmuse kahtlustuse jutuga võite perse käia krdi ise hakanud laenu haid!!.Ma olen maksnud pool aastat erinevaid võlgasid ja kyll Teie värdjate aeg ka kätte jõuab ja saate oma raha mida te ei ole teeninud!! Mitte lugupidamisega Kristjan

maksan teile kohe kui bingo lotoga võidan. teisel juhul on mul võimalik oma võlg likvideerida alles mõne kuu möödudes või natuuras.

kle laske täis ennast palun terve selle pundiga kes teil seal on

pange kohtusse, mul on pohui, ma olen praegu vanglas väljäspoolt eestit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2008, 13:53
Otsi:

Ava täpsem otsing