Eesti Maja juhataja ülistab karbonaadi

29. aprill 2008, 13:06

Eesti Maja restorani juhataja Eneken Uslov
vastas Äripäeva päevaküsimusele – mis on parim Eesti toit? –, et tema
arvates on karbonaad kõige etem.

Uslovi sõnul armastavad karbonaadi võrdselt kohalikud kui ka turistid ning viimased saavad hästi aru, et tegemist on populaarse kohaliku toiduga.

Täna kuulutab Eesti toiduainetööstuse liit välja parimad toiduained aastal 2008. Selleaastasele Eesti toiduainetööstuse liidu konkursile anti üles 140 erinevat uudistoodet, mille hulgast on juba valitud alagruppide parimad; parimatest parimatele antakse “Parim Toiduaine”, “Parim Toit Tervisele”, “Parim Mittealkohoolne Jook” ja “Parim Alkohoolne Jook” aumärk.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2008, 13:45
Otsi:

Ava täpsem otsing