Estonian Air nimetas kohusetäitja presidendiks

29. aprill 2008, 12:40

Estonian Airi nõukogu määras Andrus
Aljase Estonian Airi presidendiks ja juhatuse esimeheks.

„Nõukogu otsus toetada Andrus Aljase kandidatuuri ettevõtte presidendi kohale oli konsensuslik. Nõukogu leidis, et Andrus on uue nõudliku väljakutse vääriline ning tema karjääri senine edukas areng Estonian Airis näitab, et ta on hea valik ettevõttele ja meie tulevikuplaanidele,“ lausus Estonian Air nõukogu esimees Olev Schults.

„Minu suurim väljakutse on tagada Estonian Airi jätkusuutlik ja kasumlik kasv, mille nurgakivideks on klientide rahulolu, lennukipargi uuendamine, turu arendamine ja täpsetele turusegmentidele suunatud müük,“ selgitas Aljas. „Meie eesmärk on võita klientide lojaalsus ja olla esimene eelistus nii Eestisse kui ka Eestist välja reisimiseks,“ täpsustas Aljas.

Andrus Aljas töötab Estonian Airis 2006. aasta juunist. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli tootmise juhtimise ja ökonoomika eriala ning Estonian Business Schooli EMBA täiendkoolituse programmi juhtidele.

Aljas on varem töötanud puidutöötlemisettevõtte Viisnurk finantsjuhi ning finantsdirektori ja juhatuse liikmena. Estonian Airis alustas ta finantsala asepresidendi ja juhatuse liikmena, 2007. aasta augustis kinnitati Aljas presidendi ja juhatuse esimehe kohusetäitjaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 09:30
Otsi:

Ava täpsem otsing