Kohus menetleb Kohila vineeritehase pankrotiavaldust

Hille Tressum 29. aprill 2008, 17:34

Eelmisel reedel esitas Pjotr Sedini
suurosalusega ettevõte Baltic Panel Group Pärnu maakohtule Kohila
vineeritehase pankrotiavalduse. Rapla kohtumajas tehakse lähipäevil otsus
pankroti väljakuulutamise kohta.

Kohila vineeritehase direktori Tiit Tammsaare sõnul on pankrotiavaldus esitatud ja protsess käima läinud. „Kohtul on aega otsustada kümme päeva, seega on praegu kõik stsenaariumid võimalikud," kommenteeris Tammsaar, kirjutas Nädaline.

„Käimasolev protsess hetkel täiendavat töötajate sundpuhkusele saatmist kaasa ei too, küll aga seisavad tõenäoliselt ees tõsised kohtuvaidlused seadmete monteerija-tarnija, panga ning kindlustuse vahel," kinnitas Tammsaar.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2008, 17:33
Otsi:

Ava täpsem otsing