Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tartu-Stockholmi lennuliin avatakse oktoobris

ÄP 30. aprill 2008, 00:00

Suvel pikendab Tartu lennujaam oma maandumisrada ning korda seatakse ka reisijate terminal. Täielikult renoveeritakse see aga tuleval aastal, siis soetatakse ka navigatsioonisüsteem ILS, mille abil saavad lennukid maanduda isegi paksu uduga.

Estonian Airi presidendi Andrus Aljase sõnul lendasid nad ILSi puudumisele vaatamata küll näiteks Kuressaarde, kuid Tartus on vajadus selle seadme järele märksa suurem.

Esialgu tehakse igal äripäeval üks edasi-tagasilend Tartu ja Stockholmi vahel, Tartust lennatakse välja varahommikul või lõunasel ajal, et lennureisijad jõuaksid Stockholmi n-ö parimal ümberistumisajal, kui Euroopa riikidesse väljub enim lende.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing