USA I kvartali majanduskasv oli prognoositust suurem

30. aprill 2008, 21:15

USA aasta alguse SKP kasv oli 0,6%
prognoositud 0,2% asemel (aasta baasil), avaldas täna USA
majandusministeerium.

Sellele on kaasa aidanud meetmed kinnisvarasektori pideva allakäigu ja vähem innuka tarbimise tasakaalustamiseks, edastas Reuters. Sellest hoolimata peegeldavad valitsuse raporti detailid üldist nõrgenemist, mis paljude analüütikute kartusel arvatakse viivat langusele.

Raport avaldati just enne seda, kui keskpank asub teist päeva arutelule, mille tulemusena ilmselt vähendataks intressimäära veel veerandi protsendipunkti võrra, et positiivset arengut elus hoida. Vastav otsus avaldatakse päeva jooksul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2008, 21:51
Otsi:

Ava täpsem otsing