Rahvusooper Estonia tegi rekordi

06. mai 2008, 11:04

Juba aastaid on Rahvusooperis Estonia
tehtud majanduslikke vahekokkuvõtteid nelja kuu möödudes, siis kui kolmandik
aastast seljataga. Käesoleval aastal jõudis suure saali täituvus 93%ni
(eelmisel aastal 76%), see on läbi aegade parim müügikuu.

Kokku külastas aprillis teatrit ligi 20 000 muusikasõpra – 7000 rohkem kui 2007. aastal. „Aastad ei ole vennad ja kuigi majanduses on märgata langustendentsi, on eriti tore, et teatris seda veel ei taju. Aprillis piletimüügiga teenitud ligi 4 miljonit krooni on ehk heaks kompensatsiooniks võimalikele eesootavatele raskustele. Hea tulemuse on taganud kõigi ühine töö ja kindlasti tuleb ka edaspidi pingutada, et vaatajate usaldust hoida – see on kõige tähtsam,” ütles teatri peadirektor Paul Himma.

Aprilli populaarseimad etendused olid ooper „Tosca”, balletid „Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi” ning „Luikede järv”, muusikal „Minu veetlev leedi” ja operett „Viini veri”. Aasta algusest on Estonia teatris käinud ligi 59 000 külastajat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing