Estravel: kalleim meie korraldatud privaatreis maksis üle miljoni

07. mai 2008, 16:16

Estraveli tegevjuhi Anne Samliku sõnul
maksis kalleim nende korraldatud privaatreis üle miljoni krooni.

Kõige kallim erareis, mille Estravel on korraldanud, maksis kokku üle miljoni krooni. “Privaatreiside puhul on olnud kaks suunda. Üks reis oli Jaapanisse, selle maksumus oli üle miljoni krooni. Ja teine oli ühe inimese juubelisünnipäev välismaal,” märkis Samlik. Mõlemad olid Eesti elanikud.

Kas Eestlased huvituvad eksklusiivsematest kruiisireisidest? “See trend on täiesti olemas. Neil, kellele on raha, nemad valivad eksklusiivsemad asjad. Kel pole nii suur sissetulek, valivad teised asjad,” märkis Samlik ning lisas, et kogu Euroopas on kruiisiturism kõige kiiremini kasvav haru.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. May 2009, 14:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing