LHV: Ekspressi tulemus oli hullem, kui kardeti

08. mai 2008, 18:36

LHV analüüsiosakonna juht Erki Kert ütles,
et ehkki Ekspressilt oodati küll suhteliselt halba tulemust, ent tulemus jäi
oodatust veelgi kehvemaks.

Kert märkis, et ehkki intressikulu oli suur, siis oli tema jaoks üllatav ka, et ka teised kulud nii suured olid. Aktsia käitumise kohta homme prognoosis analüütik, et hind langeb ning soodne ostukoht pole veel kätte jõudnud.

Delfi ostu kohta, mille pärast Ekspressil ka nii suur intressikulu tuli, ütles Kert, et on veel vara öelda, kas ost sellise hinnaga ennast õigustas. "Kui tehtud plaanid suudetakse realiseerida, siis oli otsus õige. Vastasel juhul mitte," märkis analüütik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2008, 12:17
Otsi:

Ava täpsem otsing