Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

LHV: Ekspressi tulemus oli hullem, kui kardeti

08. mai 2008, 18:36

LHV analüüsiosakonna juht Erki Kert ütles,
et ehkki Ekspressilt oodati küll suhteliselt halba tulemust, ent tulemus jäi
oodatust veelgi kehvemaks.

Kert märkis, et ehkki intressikulu oli suur, siis oli tema jaoks üllatav ka, et ka teised kulud nii suured olid. Aktsia käitumise kohta homme prognoosis analüütik, et hind langeb ning soodne ostukoht pole veel kätte jõudnud.

Delfi ostu kohta, mille pärast Ekspressil ka nii suur intressikulu tuli, ütles Kert, et on veel vara öelda, kas ost sellise hinnaga ennast õigustas. "Kui tehtud plaanid suudetakse realiseerida, siis oli otsus õige. Vastasel juhul mitte," märkis analüütik.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2008, 12:17
Otsi:

Ava täpsem otsing