Nordea hakkab Rakvere Põhjakeskust finantseerima

08. mai 2008, 19:34

Kobe Gruppi kuuluv investeerimisettevõte Kobe Asset
5 sõlmis 6. mail Nordea Pangaga Rakvere Põhjakeskuse finantseerimislepingu,
teatas ettevõte

Põhjakeskus valmib käesoleva aasta septembriks nagu planeeritud, teatas Kobe Investments’i nõukogu esimees Veljo Kuusk.

Kuuse sõnul on keskuse ehitustööd graafikus ning Virumaa suurim kaubanduskeskus avab uksed septembrikuus. Keskuse suurima ankurrentnikuna alustab septembris kauplemist Rimi Eesti Food AS, kes avab Põhjakeskuses oma hüpermarketi. Teise suurema ankurrentniku – K-Rautakesko kauplus alustab tööd 15. mail.

Veljo Kuuse sõnul tulevad keskusesse lisaks hüpermarketile ning suurele ehitus-, remondi- ja sisustuskauplusele veel suuremaid ja väiksemaid kaupluseid ning teeninduspunkte. Kokku on üle 80 rentniku, näiteks Euronics, Seppälä, Ideaalkosmeetika, Lindex, Hansapank, Sportland, Evelekt, Novalux, Walking.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. May 2008, 19:32
Otsi:

Ava täpsem otsing