PromFesti Puccini Gala

Kersti Inno 09. mai 2008, 00:00

Puccini Galal, mis on pühendatud helilooja 150. sünniaastapäevale, kõlavad nii armastatud aariaid ooperitest "Boheem", "Tosca", "Manon Lescaut", "Turandot", "Madama Butterfly", "Gianni Schicchi" kui ka Puccini loomingu haruldasemad pärlid ooperitest "Edgar", "Õde Angelica", "Mantel" ja "Pääsuke".

Galal astuvad üles Klaudia Taevi nimelise ooperilauljate konkursi auhinnavõitjad läbi aegade, viis noort artisti kuuest eri riigist. Noori soliste saadab XXI Sajandi Orkester, mida dirigeerib PromFesti kunstiline juht Erki Pehk, kaastegev on Nargen Opera Koor. Kontsert toimub 15. mail Pärnus ja 16. mail Tallinnas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing