Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Õdede Liit ei ühine arstidega

10. mai 2008, 14:19

Eesti Õdede Liit teatas, et nad ei ühine
Arstide Liidu nõudmise ega streigiähvardusega.

Ester Pruuden ütles: "Eesti Õdede Liit ei ühine arstide liidu nõudmiste ja streigiähvardusega, sest praegu kehtib riiklik palgalepe, millega õendustöötajate palk tõusis eelmisel aastal 25 % ja sel aastal veel 20 %. Küll aga soovib Eesti Õdede Liit peatselt alustada sotsiaalpartneritega läbirääkimisi uue riikliku leppe osas, et lisaks palgaküsimustele arutada läbi ka tervishoiu parema korraldamise küsimusi. Praegu tegeleb Eesti Õdede Liit tervishoiu sisuliste küsimuste arutamisega - järgmisel nädalal toimub nii Tallinnas kui ka Tartus konverents, kus käsitletakse esmatasandi tervishoiu parandamise võimalusi õdede panuse suurendamise läbi."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing