East Capital kutsus kokku Ida-Euroopa suurinvestorid

12. mai 2008, 12:20

East Capital on kolmeks päevaks Vilniusesse
kutsunud 150 Ida-Euroopa suurimat investorit ja finantsasutust, et arutada Balti
ja Ida-Euroopa finantsturgude väljavaateid.

Konverents annab enam kui 30 riigist pärit osalejatele võimaluse jagada oma vaateid piirkonna arenguvõimalustest, saada infot East Capitali investeerimisstrateegiast ning tutvuda isiklikult East Capitali portfelli kuuluvate kinnisvara-, energia-, pangandus- ja laevandusvaldkonna ettevõtetega.

Tänavuse ürituse peateema on nn Uus Euroopa ja piirkonna jõudmine järgmisesse arengufaasi. Vaatamata majanduse ülekuumenemisele, mis puudutab just Baltimaid, aga ka Bulgaariat ja Rumeeniat, usub East Capital, et piirkonna majanduskasv ületab vanade Euroopa Liidu liikmesriikide majanduskasvu kahekordselt. Kiiremat kasvu toetavad nii 2013. aastani avatud Euroopa Liidu fondid kui ka riikliku ja erasektori vahelise koostöö projektid (PPP-projektid), mis loovad mitmeid huvitavaid rahvusvahelisi investeerimisvõimalusi.

Eelmisel aastal kogunesid East Capitali investorid Tallinnas.

East Capital on juhtiv sõltumatu varahaldusettevõte, mis keskendub Ida-Euroopa finantsturgudele. Ettevõtte hallatavate varade väärtus on ligikaudu 4,4 miljardit eurot.

East Capitali peakontor asub Stockholmis, ettevõtte harukontorid tegutsevad Pariisis, Hongkongis, Tallinnas, Milanos, Viinis, Moskvas ja Oslos. Ettevõtte investeeringute kogumaht on ligi 439 miljonit eurot, mis teeb East Capitalist regiooni ühe suurima investori. East Capital avas oma Balti fondi 1998. aasta juunis ja Ida-Euroopa fondi 2002. aasta märtsis, alates avamisest on fondide tootlikkus olnud vastavalt 791% ja 656% (USA dollari vääringus).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2008, 15:02
Otsi:

Ava täpsem otsing