USA turud pöörasid noka allapoole

13. mai 2008, 17:24

Kui eilne päev USA turgudel ennustas
positiivset nädala algust, siis täna pöörasid kõik kolm USA indeksit suuna
allapoole.

Eilne tehnoloogiasektori veetud tõus andis alust juba juttudeks, et pulliturg on tagasi tulnud. Paraku nii see vast pole. Nii Dow, Nasdaq kui ka S P olid täna veerand tundi pärast turgude avanemist ca 0,2 protsenti miinuses.

Eilse ralli põhjustanud tehnoloogiasektori olulisematel aktsiatel täna kindlat suunda pole. Kui Google oli veerand tundi pärast avanemist 0,1% miinuses, siis Microsoft paistis silma pisikese 0,5protsendilise tõusuga. Apple tõusis ka 0,4 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. May 2008, 17:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing