USAs oli eile tubli tõusupäev

13. mai 2008, 11:53

USA börsid tegid eile läbi arvestatava
tõusu, turgu vedasid jaemüügi- ja tehnoloogiasektor, Nasdaq kerkis koguni 1,7
protsenti.

Ka Dow ning S P tõusid mõlemad üle 1%. Selline ilus algus nädalale annab analüütikutele põhjust olla optimistlik, et kardetud majanduslangust ei tulegi. Ent optimism võib olla ennatlik, sest nagu Tarkinvestor.ee analüütik Kalle Kose märgib: "Samas võib vastukaaluks öelda, et praeguste probleemide iseloom toetab pikemajalist majandussurutist - raha jagamine rahvale on ühekordse mõjuga ning ei paranda kinnisvara- ning finantssektoris haigutavaid auke, mis aastatega sinna on tekkinud."

Aasia ja Euroopa indeksid on täna igatahes valdavalt kerges plussis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 11:50
Otsi:

Ava täpsem otsing