Eestlased rahastavad Pariisi uue aja kinnisvarabürood

Mariliis Pinn 15. mai 2008, 12:58

Skype'i endiste inseneride Toivo Annuse,
Priit Kasesalu, Ahti Heinla ja Jaan Tallinna investeerimisgrupp Ambient Sound
Investments (ASI) leidis kaks uut põnevat ettevõtet, kuhu raha paigutada. Mõlema
asutajad on endised Yahoo! tippjuhid.

Neist paeluvam on Drimki - innovaatiline Pariisi kinnisvarabüroo, kirjutas Toivo Tänavsuu oma äri- ja IT-uudiste ajaveebis. Drimki pakub unikaalset võimalust otsida sobilikku elamispinda Pariisis, kasutades selleks interaktiivseid kaarte. Need annavad infot mitte ainult vara asukohast, vaid ka näiteks piirkonna hindade dünaamikast 1-5 aasta jooksul, samuti läheduses asuvatest terviseasutustest, lasteaedadest, bussipeatustest ja paljust muust.

Samuti on ASI õla alla pannud Suurbritannia firmale Wahanda, mis arendab veebikaubandust sellistes valdkondades nagu ilu- ja terviseteenused. Ettevõte, mille juht on Lastminute.com'i endine pealik Lopo Champalimaud, võttis eesmärgiks lihtsustada tarbijate võimalusi otsida ja broneerida veebis tervise- ja iluteenuseid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2008, 09:18
Otsi:

Ava täpsem otsing