Arengufondi investeeringute taktikepi haaras Ott Pärna

16. mai 2008, 10:35

Arengufondi investeeringute juhi
kohuseid asus peale endise juhi Markku Mäenpää lahkumist täitma fondi
juhatuse esimees Ott Pärna.

Olles andnud olulise panuse Eesti Arengufondi investeeringute suuna käivitamisse, lahkus ametist selle senine juht Markku Mäenpää. Tema kohuseid asus täitma fondi juhatuse esimees Ott Pärna.

Ott Pärna sõnul jätkatakse kavandatud investeeringuid plaanipäraselt. “Palju tänu Markkule investeeringute poole käimalükkamise, rahvusvahelise ekspertkomitee moodustamise ning Soome riskikapitalialase kogemuse Eestisse toomise eest. Kahju, et tal pole võimalik esimesi pääsukesi investeeringutes ära oodata,” andis Ott Pärna hinnangu Markku Mäenpää pooleaastasele tegevusele Arengufondis.

“Täna keskendub Arengufondi investeeringute meeskond esimeste investeeringute lõpule viimisele. Uus investeeringute juht plaanitakse leida sügiseks. Senimaani tegelen divisjoni juhtimise ja arendamisega isiklikult,” kinnitas Ott Pärna.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2008, 12:58
Otsi:

Ava täpsem otsing