Ilves-Extra: võtaksime kohe paarkümmend õmblejat tööle

16. mai 2008, 11:01

ASi Ilves-Extra juhtide sõnul pidurdas soe
talv nii Soomes kui ka Eestis toodete läbimüüki, kuid tänu praegustele suurtele
tellimustele võtaks ettevõte kohe paarkümmend õmblejat tööle.

„Soe talv nii Eestis kui ka Soomes mõjutas kindlasti meie toodete läbimüüki negatiivselt. Arvestatav langus tuli veebruaris, kus oma kaupluste käive langes tagasi 2006. aasta veebruari tasemele. Samas aprillis püstitasime uue käiberekordi,“ vastasid ettevõtte juhataja Urmo Kivikas ja Ilves-Extra ärijuht ja omanik Arvo Kivikas ajakirjaniku küsimusele, kuidas soe talv müügile mõjus.

Ilves-Extral pidi täna tagasi ostma 15 miljoni krooni eest võlakirju, kuid ettevõtte juhtide sõnul korraldati uus emissioon. „AS Ilves-Extra korraldas samas mahus (15 miljonit krooni) võlakirjade uue emissiooni, mis märgiti täis,“ selgitasid juhid.

Samuti pole ettevõttel plaanis töötajaid koondada, Rootsi ja Soome võtaksid pigem uusi juurde. „Töötajaid pole me koondanud. Rootsist ja Soomest tulnud tellimuste suure hulga tõttu võtaksime heal meelel kohe tööle paarkümmend oskajat õmblejat. Samuti vajame müügiosakonda tellimuste vormistajat, kes tunneks rõiva-ala ning valdaks kõnes ja kirjas eesti ja inglise keelt. Lisaks vajame veel raamatupidajat, osakonnajuhatajat jne. Kui eelmisel aastal oli olukord töötajate leidmisega üsna lootusetu, siis nüüd tundub, et võib-olla õnnestubki vajalikke inimesi juurde saada,“ selgitasid ettevõtte juhid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2008, 11:26
Otsi:

Ava täpsem otsing