Õigusbüroo pakub kiirlaenu ohvritele soodsat võlanõustamist

Mariliis Pinn 19. mai 2008, 08:30

OÜ Õigusabi pakub laenulõksu sattunud
eraisikutele pea kolmandiku võrra soodsamat võlanõustamisteenust.

Arvestades tarbimislaenudega kaasnevaid järjest süvenevaid sotsiaalseid probleeme, hakkab OÜ Õigusabi tarbimislaenudega hätta jäänud inimestele pakkuma ligi 30 protsenti tavapärasest soodsama hinnaga võlanõustamisteenust, teatas firma.

Õigusbüroo osaniku ning juristi Indrek Kuke sõnul pakub ettevõte soodsamat võlanõustamist eelkõige neile isikutele, kes on sattunud nn võlaspiraali, kus eelmisi laene rahastatakse uute ning kõrgema intressiga laenude võtmisega.

«Viimase aja uudiseid lugedes hakkab mul lihtsalt kurb,» ütles Kukk. "Me soovime aidata inimesi nende probleemidele võimalikult soodsa lahenduse leidmisel."

Ettevõte pakub võlanõustamise täisteenust. "Alustame kliendi olukorraga tutvumisest ning proovime leida just temale kõige sobivama lahenduse,"
sõnas büroo finantskonsultant Jano Purga. "Sõltuvalt isiku olukorrast oleme abiks läbirääkimistel pankade, tarbimislaenude andjate või inkassofirmadega ning kui vajadus tekib, siis esindame klienti kohtus," lisas ta.

"Senised kogemused ning kohtupraktika lubavad eeldada, et sõltuvalt olukorrast võib edukate läbirääkimiste käigus võlaspiraali sattunud inimeste võlakohustus oluliselt väheneda, lisaks aitame võimalusel leida soodsama laenu olemasolevate võlakohustuste refinantseerimiseks," täiendas Kukk.

Esialgne võlanõustamiskonsultatsioon osaühingus Õigusabi maksab 500 krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing