Liisingufirma: aitame ka edaspidi Peugeot'sid osta

20. mai 2008, 14:13

Hansa Liising Eesti liisingu divisjoni
direktor Gunnar Toomemets rääkis Kommest Auto probleemidest, et kui klient valib
välja Peugeot marki sõiduki, siis liising aitab tal seda ka edaspidi
finantseerida.

"Rahustaksin meie kliente, kliendid valivad välja sõiduki ja meie finantseerime. Kui klient valib välja Peugeot marki sõiduki, siis meie aitame tal seda finantseerida," rääkis Toomemets. "Seda teeme ka edaspidi," märkis ta.

"Kui kliendil lõpeb kasutusrent ja sinna on sõlmitud tagasiost, siis klient ei pea küll muretsema, et keegi seda tagasi ei osta," rääkis Toomemets ja lisas, et kui müüja autot mingil põhjusel tagasi ei osta, teeb seda Hansa Liising ise.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing