Üks küsimus: Kas riik peaks laenajatele appi tõttama?

ÄP 21. mai 2008, 00:00

Aivar Rehe, Sampo Panga tegevjuht, pangaliidu juht
Skandinaavias lahendati kõik sellised probleemid ilma riigi sekkumiseta ning Briti valitsus sai hiljuti taolise katse eest sugeda. Need asjad tuleb lahendada panga ja kliendi vahel. Ei tohi luua pretsedenti, kus riik kellegi välja päästab.

Heimar Lenk, riigikogu liige
Ma arvan, et siiski peaks. Omal ajal ei teinud riik midagi selleks, et piirata või hoiatada laenavaid inimesi. Riik ei peaks ehk kõiki hädasolijaid aitama, aga kindlasti peaks aitama neid, kellel pered taga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing