Carmen Kass tuli varjust välja, läks tehinguteks

21. mai 2008, 14:44

Varem Suprema kliendikonto taha varjunud
Carmen Kass on nüüd avalikult Q Vara omanike ringis, omades noorepõlvesõbraga
kahasse 41,75% Q Vara suuromanikust SLProductionsist.

Üllatuslikult on Q Vara võlakirjadega toimunud hiljuti ka neli tehingut. Kolm tehingut tehti aprillis ja üks mais. 500 võlakirjast on omanikku vahetanud 89. Esmalevitamisel oli ühe võlakirja hind 10 000 eurot. 11% intressiga võlakirjade lunastamise tähtaeg kukub 12. jaanuaril 2009.

Möödunud aastal rändasid Q Vara aktsiaid notar Aivar Mesikäpa kätte. Sel nädalal jõudis saladuslik tehing lõpule ja väärtpaberite keskregistrisse ilmusid andmed, mille kohaselt kuulub 41,75% Q Vara omanikust SLProductionsist OÜ-le Novaator Invest, 27,25% Ivo Lillepeale, 27,25% tema vennale Alo Lillepeale ja 3,5% Tanel Peetersile.

Q Vara aktsiad jagunevad SLProductionsi ja Jürgen Järviku Marine Systemsi vahel samas proportsioonis kui möödunud sügisel ehk enne Mesikäpa-tehingut, mil SLProductionsile kuulus 88% ja Marine Systemsile ligi 12% aktsiatest.

Novaator Invest kuulub võrdsetes osades Carmen Kassile ja tema noorepõlvesõbrale Jürgen Järvikule. Firma on asutatud 2007. aasta oktoobris.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. October 2008, 20:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing