Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Värske reliikvia

Lennart Beat 23. mai 2008, 00:00

Päeval enne Sinatra kümnendat surma-aastapäeva andis The Unites States Postal Service ringlusse Sinatrat kujutava postmargi. Ilmus ka see kogumik ja isegi meie oma artistid tegid minituuri näol kummarduse. Isegi vastav CD oli, kuid nii küündimatult kujundatud, et kilesse see jäigi. "Nothing But The Best" on aga täpselt selline kollektsioon, mis rahuldab esmatarbevajadused seal, kus härral varem esindus puudus. "My Way", "Somethin' Stupid", "Theme From New York". Mul on ammendav 1997. aasta "Best Of", kuid saundi ja volüümi pärast võiks vahetuse teha küll. Isegi arvutikõlaritest on vahe tajutav ja moonutustest vaba remaster'i kvaliteet ei sõltu ainult moodsast tehnikast, vaid inimesest, kes seda valdab. Maitse asi ja kus siis veel, kui mitte Frank Sinatra albumil? Tema on see, kes jääb.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing