Prantsusmaa avab tööturu idaeurooplastele lähiajal

Mariliis Pinn 26. mai 2008, 18:15

Prantsuse meedia andmetel kavatsevad
sealsed võimud avada juba lähikuudel tööturu nelja aasta eest Euroopa Liiduga
ühinenud liikmesmaadele Ida- ja Kesk-Euroopas, teiste seas Eestile.

Les Échos kirjutas täna, et kümne nn uusliikmesmaa kodanikud oleksid seniste plaanide kohaselt pidanud vabalt Prantsusmaale tööle saama järgmise aasta mais, kuid seda tähtaega on nihutatud peaaegu aasta võrra ettepoole, vahendas postimees.ee.

Ärilehe andmetel teeb president Nicolas Sarkozy otsuse teatavaks sel nädalal toimuva visiidi ajal Poolas. Tööturg avaneks aga ametlikult pärast seda, kui Prantsusmaa on asunud täitma ELi eesistujamaa kohuseid, mis saab teoks juuli alguses.

Prantsuse immigratsiooniministeeriumist ajalehe väiteid uudisteagentuurile kohe ei kommenteeritud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2008, 18:12
Otsi:

Ava täpsem otsing