Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

ETV2 näitab vaid suveolümpiamänge

Mariliis Pinn 28. mai 2008, 19:47

Eesti Televisioon käivitab augustis
toimuvate olümpiamängude ajaks teise kanali ETV2, kuid pärast olümpiamänge
pannakse ETV2 taas kinni.

Esialgse plaani kohaselt pidi rahvusringhäälingu teine kanal näitama spordi- ja kultuurisaateid aasta lõpuni. Siiski pole võimalik uut telekanalit aasta lõpuni käigus hoida, sest eelarves pole selleks raha, vahendas ETV 24.

"Erinevate kontseptsioonide kohaselt oleks võimalik täiskanalit eetrisse anda 60-80 miljoni krooni eest aastas. See tähendaks ka seda, et see eetrimaht on vastavalt erinev," ütles rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg.

"Me oleme teinud ka sellised plaanid, mis näevad ette ainult viietunnise kultuurikanaliga eetris olemist, mis nõuaks kõige vähem raha. Selge on see, et kui venekeelset programmi tootma hakata teise kanalisse, siis nõuab see rohkem raha."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2008, 19:45
Otsi:

Ava täpsem otsing