Kolmapäev 22. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Addinoli poole aasta müügikasv ületas Venemaal 50%

02. juuni 2008, 09:49

Ida-Euroopa turgudel Addinoli määrdeaineid
turustava Addinol Eesti müüginumbrid Venemaal näitavad suurt tõusutendentsi.
Viimase 7 kuuga on üldine kasv olnud 35%, tööstusõlide valdkonnas oli aga
müügikasv rohkem kui 80%, teatas ettevõte.

„Vene turul jätkub meil tööd kogu eluks,“ ütles Addinoli Eesti ärijuht Tiina Suija. „Arenguvõimalused on tohutud nii tööstuse kui sõidukiõlide osas. Juba nüüd võib eeldada ligi 30% kasvu aasta lõpuks eelmise aastaga võrreldes. Üldine tootmine, autotööstus, maavarade kaevandamine, teedeehitus ja ehitustööstus arenevad ja uuenevad Venemaal veel aastakümneid. Selleks vajatakse väga palju masinaid ja moodsat tehnikat, mis omakorda sõltuvad kaasaegsetest määrdeainetest. Suurte autotootjate nagu Toyota, VW, Renault, Ford jt uued tehased Venemaal töötavad juba kolmes vahetuses. Nõudlus sõidukite järele on aga ikka veel suur, mis tähendab kasvavat autoõlide tarbimist ka edaspidi.“

„Oleme diilerite kaudu esindatud kõigis suuremates Vene tööstuslinnades nagu Moskva, Jekaterinburg, Kaasan, Novosibirsk, Tšeljabinsk, Nizni-Novgorod ja teised, ise tegutseme Peterburis,“ lisas ettevõtte Eesti Vene turu müügijuht Vladimir Gutkevitch.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2008, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing