Jalgpalli näitamine nõuab kallimat litsentsi

Martin Hanson 02. juuni 2008, 14:02

UEFA tõstis EURO 2008 avalike näitamiste
litsentsitasusid ning muutis reegleid. Nimelt kui kokku on kogunenud rohkem kui
viis inimest ning teleekraani diagonaal ületab kolme meetrit, peab vastutaval
isikul olema litsents.

Reegel kehtib nii kommerts- kui mittekommertseesmärkide puhul. EURO 2008 juhatus on viimase 12 kuu jooksul sõelunud välja hulga mittekommertslike eesmärkidega näitamissoove, et võimalikult paljude inimesteni jõuaks võimalus mänge vaadata.

Uute reeglite kohaselt ei tohi ilma UEFA litsentsita näiteks projektoriga mängu üle kolmemeetrise diagonaaliga vaadata, juhul kui näidatakse laiemale ringile kui sinu perekond või lähedased sõbrad. Selline punkt on kirjas EURO 2008 avaliku vaatamise tingimustes.

Litsentsitasud sätestatakse igale taotlejale eraldi.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2008, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing