Üks küsimus: Kumma maine kahjustus, Kruuda või Rahumaa?

ÄP 03. juuni 2008, 00:00

Rein Kilk, Transcom Grupp OÜ juht
Mina siin ei näe maine kahjustumist. Business as usual (äri nagu tavaliselt - toim). Kust arusaam, et kõik läbirääkimised jõuavad tehinguni? Kaks poolt jõudsid läbirääkimiste tulemuseni ja tehingut ei sõlmitud, kuna tingimused olid ühele äripartnerile ebasoodsad. Muinasjuttudel ja Hollywoodi filmidel on õnnelik lõpp, kuid ka mitte alati.

Ivo Rull, suhtekorraldusfirma Rull & Rumm juhataja
Raske hinnata, kelle tõttu tehing nurjus. Raske on ka hinnata, kelle mainele see kahju teeb. Investeerimispangandus on riskiäri ja loobumise võisid põhjustada probleemid Kalevis, mis selgusid tehingu ettevalmistamise käigus. Kummagi mainele see hästi ei mõju.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing