DnB NORD Pank värskendas juhtkonda

03. juuni 2008, 11:43

Lisaks DnB NORD Panga senisele juhatajale
Hans Pajomale, kes on panka juhtinud alates 2006. aastast, kuuluvad nüüd panga
juhtkonda ka Jaan Liitmäe ja Kaarel Loigu.

Juhataja Hans Pajoma kõrval liitusid DnB NORD Panga juhtkonnaga ärioperatsioonide juht Jaan Liitmäe ja riskijuht Kaarel Loigu. Varem kuulusid panga juhtkonda lisaks Hans Pajomale pearaamatupidaja Kairi Evard ja Bank DnB NORD A/Si juhatuse liige Torstein Hagen, teatas ettevõte.

Juhtkonna vahetus on seotud jaanuaris toimunud organisatsioonilise muudatusega, kui DnB NORD Pangast sai Taanis asuva peakontori Bank DnB NORD A/S Eesti filiaal. „DnB NORDi poliitika näeb ette, et igas riigis kuuluvad juhtkonda valdavalt kohalikud juhid, sest nemad tunnevad kõige paremini kohalikke olusid ja klientide vajadusi,” kommenteeris Hans Pajoma.

Ühte Põhjamaade suuremasse pangandusgruppi kuuluv DnB NORD Pank tegutseb lisaks Eestile ka Soomes, Taanis, Poolas, Lätis ja Leedus. DnB NORD grupil on 170 esindust ja 735 000 klienti. Grupi emapankadeks on Norra ja Põhja-Saksamaa suurimad pangad DnB NOR ja NORD/LB.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. September 2008, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing