Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Q Vara hoidis auditeeritud aruannet kuu aega sahtlis

03. juuni 2008, 14:24

Tallinna börsil võlakirju noteerinud Q Vara
hoidis auditeeritud majandusaasta aruannet kuu aega lihtsalt sahtlis, selgus
täna avaldatud dokumendist.

Perfektselt kujundatud majandusaruandele lisatud audiitori järeldus kannab 2. mai kuupäeva. 6. mail teatas Q Vara börsile, et auditeeritud aruanne pole veel valmis ja lubas selle avaldada 13. maiks. Börs määras samas Q Varale pidevate hilinemiste pärast 50 000 krooni trahvi.

Kuna auditeeritud aruannet aga ei saabunud ega saabunud, uuris aripaev.ee 21. mail, kui kaugele auditeerimisega jõutud on. Q Vara juht Alo Lillepea vastas, et on puhkusel ja palus pöörduda firma juhatuse esimehe Meelis Šokmani poole. Šokman ei kostnud pärimise peale i-d ega a-d.

30. mail vastas Alo Lillepea järjekordsele aripaev.ee küsimusele, et nende auditeeritud aruanne on valmis ja avaldatakse börsile kas samal päeval või 2. juunil.

Q Vara avaldas auditeeritud 2007. aasta majandusaruande börsile alles täna, 3. juunil.

Järgmine tähtis kuupäev saabub Q Varale 30. juunil. Siis kukub võlakirjainvestorite antud tähtaeg Q Vara omakapitali suurendamiseks. Hetkel ei vasta kinnisvarafirma omakapital nõuetele ning kui seda ei õnnestu suurendada, loetakse võlakirjade lunastus- ja intressimaksete tähtaeg saabunuks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing