Kolmapäev 22. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Oskando murrab Euroopasse

Mariliis Pinn 04. juuni 2008, 09:42

Eesti telemaatikaturu liider Oskando
alustas tegevust Bulgaarias ning tahab edasi liikuda Valgevene, Horvaatia,
Aserbaidžaani, Makedoonia, Serbia ja Sloveenia turgudele.

Märtsis sõlmis firma koostööleppe GPS Bulgaariaga, kes ostab Eesti firmalt GSM/GPS kontrollereid ehk seadmeid, mis ühendavad asukohamääramise tehnoloogia mobiilsideteenusega, kirjutas Toivo Tänavsuu oma ajaveebis. Oskando seade annab sõiduki omanikule võimaluse jälgida ka distantsilt sõiduki asukohta, kütusekulu ja teisi olulisi näitajaid. Teenuse kasutajateks on korporatiivkliendid, peamiselt transpordi-, kindlustus- ja teenindusettevõtted. Neid on Bulgaarias kokku juba üle 10 000.

Oskando juhi Kisti Hakkaja sõnul on GPS Bulgaria näol vaieldamatult tegemist oma valdkonna kohaliku turuliidriga. „Kogenud partneriga ühiselt kiiresti areneval Kesk-Euroopa turul liikumine annab Oskandole lähiaastatel võimaluse oma tootmismahtude mitmekordistamiseks,” ütles ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2008, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing