Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinn Treff Festival kutsub beebid teatrisse

Christel Karits 06. juuni 2008, 00:00

Festival arvudes: 500 esinejat, 67 etendust, 44 truppi, 10 lava ja 8 riiki. Rahvusvahelisele põhiprogrammi kõrval on festivalil ülemaailmse nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti nukuteatrite programm ja Eesti teatri-, tantsu-, muusika- ja kunstinoori ühendav Noor Vaim. Festivali mängupaigad on üle vanalinna: Eesti Nuku- ja Noorsooteatris, Raekoja platsil, Köismäe tornis, Hobuveskis, Theatrumis, festivaliklubis jm.

Kui eelmise Treffi põhiprogramm tutvustas maailma nukukunsti tippe, siis tänavuse festivali põhirõhk ei jää erilisuselt sugugi alla - teatrisse on oodatud beebid. Neile mängivad teatritrupid Itaaliast, Soomest, Saksamaalt, Ungarist, Norrast, Lätist, Venemaalt ja Eestist.

Pisikest publikut ootavad ees uhke käruparkla ja mähkimislauad vajaliku beebivarustusega.

Lisaks mängivad väikelastele Eesti nukuteatrid Tallinnast, Hiiumaalt, Viljandist, Jõhvist, Kehrast ja Narvast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing