Kes saab edasi „surmagrupist”?

Martin Hanson 09. juuni 2008, 15:57

Täna õhtul löövad mängu lahti meeskonnad,
kes kuuluvad nii öelda „surmagruppi”, mis koosneb maailmameister Itaaliast,
2006. aasta MMi finalist Prantsusmaast, Hollandist ja Rumeeniast. Kõigi huulil
on aga küsimus: kes liigub edasi võitjana?

Prantsusmaa

Mõtted ning meeleolud on Prantslaste koondises ettevaatlikult optimistlikud. Kuigi Prantslased liitusid EURO 2008 ralliga Zürichis õnnelike ja motiveerituna, on tabanud ka Prantsuse koondist esimesed kaotused. Kapten Patrick Viera ei astu avamängu Rumeenia vastu platsile, kuna sai eelmise nädala neljapäeval reievigastuse, samuti on kergelt vigastatud tippründaja Thierry Henry.

Itaalia

Itaalia koondis tundub häirimatu ning rahulik, mille alus peitub nende maailmameistri staatusel ning lootusel lüüa Hollandlased kiirest mängust välja. Olgugi, et Itaalia pidi tänu kapten Fabio Cannavaro vigastusele kogu oma kaitsemängu ümber ehitama ning panema kaitseliini mitte kokkumänginud paari Marco Materazzi ja Andrea Barzagli, ei ole halba ilma heata. Hollandlaste ründetähe Arjen Robben torsovigastus on Azzurri’le motivatsiooniks.

Rumeenia

Rumeenia peatreener Victor Piturca on mees, kellele meeldib oma mängijaid kui mängukaarte segada ning lubas lõpliku algrivistuse Prantsusmaa vastu avalikustada alles mängu eel. Mehe kinnitusel on tal kindlasti olemas 14 meest, kes suudaksid kogu mängu Prantsusmaa vastu mängida. Rumeenlastel on hingel suur soov progresseeruda alagrupist edasi.

Holland

Nagu ka Rumeenia treener avalikustab ka Hollandlaste treener Marco van Basten oma lõpliku algrivistuse itaallaste vastu alles enne mängu. Kaks nime on aga kindlad. Kindlasti näeme algkoosseisus väravavaht Edwin van der Sar’i ja ründajat Ruud van Nistelrooy’d. Ründaja Arjen Robben oli samuti kindel alustaja, kuid peale vigastust on selgusetu tema asendaja. Enne nii tähtsat mängu on treeneril käsil raske mõttetegevus.

Vastuse küsimusele, kes saavad edasi „surma-alagrupist” on hetkel veel väga segane. Kõikidel meeskondadel näivad olevat samasugused võimalused.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2008, 18:39
Otsi:

Ava täpsem otsing