Pärnu tõmbab rahakotirauad koomale

10. juuni 2008, 08:53

Pärnu selle aasta esimese lisaeelarvega
tasutakse eelmisest aastast jäänud võlad, jäetakse ära paljud investeeringud ja
suurendatakse raamatukogu ehitusraha.

19. juunil Pärnu linnavolikogus uuesti arutlusele tuleva lisaeelarvega vähendatakse Pärnu tänavust eelarvet 32,4 miljoni krooni võrra. Eeskätt satuvad löögi alla investeeringud, ülalpidamiskulud vähenevad ainult 6,9 miljoni krooni ulatuses, kirjutas Pärnu Postimees.

Lisaeelarve tegemise peamine põhjus on liialt optimistlik linnavara müügiplaan. Lisaeelarvesse on arvestatud mitme eelmisel aastal tehtud töö eest tasumine, millega põhieelarves millegipärast pole arvestatud, samuti püütakse valmis ehitada 46,1 miljonit maksma minev keskraamatukogu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. September 2008, 11:17
Otsi:

Ava täpsem otsing