Äriparkide müük lükkub järgmisse majandusbuumi

11. juuni 2008, 16:21

Mergo Holdingu juhatuse liige Andrus Piir
ütles aripaev.ee-le, et tõenäoliselt lükkub kavandatavate äriparkide müük
järgmisse majandusbuumi.

"Korterite müügiga ei saa ärikinnisvara müüki üldse võrrelda, kuid ütleme nii, et hinnad ei ole tükk aega tõusnud. Kõik püüavad olla paindlikud ja ütleme, et hinnad on väheke stabiliseerunud," rääkis Piir äriparkide müügi kohta.

"Täitsa võimalik, et peab müügiga ootama järgmise majandusbuumini," tunnistas Piir. "Praegu on tulekul hea ettevalmistusperiood, kus paberid, planeeringud ja infrastruktuur korda teha."

Piir lisas, et Mergo Holdingu Muuga äripark ei konkureeri transiidile orienteeritud äriparkidega, kuna asub sadamast 5 kilomeetri kaugusel. "Kliendigrupp on meil teine, Vana-Narva maantee ääres on meil klientideks metalli- ja puidufirmad."

Krundid Mergo Holdingu Muuga äripargi esimeses osas läksid nagu soojad saiad. Äripargi praegu müügis olevas osas on omanikku vahetanud neli maatükki. Kruntide hinnad jäävad 5 ja 10 miljoni krooni vahele.

Mergo Holdingu suurimad äripargid asuvad Tänassilmas ja Vaidal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2008, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing