Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Meerits: rahulik juhtimine toob parema koha

11. juuni 2008, 17:26

Eesti Investorite Liidu juhatuse liikme
Heldur Meeritsa sõnul on börsifirmal suurem tõenäosus saada uuringutes ja
edetabelites paremaid kohti siis, kui ettevõtet juhitakse rahulikult ja
kindlalt.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimusena: "Mida peaks tegema teised börsifirmad, et saavutada taolises uuringus paremaid kohti?". Küsimus on inspireeritud Läti uuringufirma korraldatud uuringust, mille kohaselt valiti Eesti ja Baltimaade parimaks börsifirmaks Eesti Telekom.

"Ettevõte peab väga hästi vastama uuringukriteeriumitele, kõrvalt vaadates on esikolmikus olevad ettevõtted stabiilsed ja hästi juhitud ja kenasti edasi arenenud firmad. Ettevõte, mis tahab paremat positsiooni, peaks olema rahulikult, stabiilselt ja kindlalt juhitud," vastas Meerits.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2008, 10:51
Otsi:

Ava täpsem otsing