Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kultuuritihedad Merepäevad

Christel Karits 13. juuni 2008, 00:00

Merepäevade raames saabuvad Eestisse kaks Rootsi ajaloolist purjelaeva Götheborg ja Tre Kronor af Stockholm.

Merepäevade toimumispaigaks on Admiraliteedi bassein ehk Reisisadam ja Lennusadam, mida ühendab tulevase merepromenaadi ehk Kultuurikilomeetri radadele üles seatud kultuuriline "jalutuskäik" ning laevareisid kahe sadama vahel. "Jalutuskäigu" ehk promenaaditeatri "Dannebrog, Pitka ja keisrid" lavastab Ain Mäeots ja seda saab näha ainult üheksal korral Tallinna Merepäevade raames. Avapäeval, 17. juunil, esinevad Kukerpillid, segakoor Sõpruskond ning kontserdil "Armastatud Eesti hitid" Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna, Koit Toome, Kaire Vilgats ja Jakko Maltis. Kolmapäeval, 18. juunil, on võimalik Lennusadamas vaadata Peeter Jõgioja trummisõud ning rokkida koos Slide-Fiftyga Admiraliteedi pealaval.

Merepäevad lõppevad 19. juunil kell 20 algava kaasahaarava kontsertetendusega "Sinatra Gala", kus astuvad üles "Superstaari" saate võitja Jana Kask, Hannaliisa Uusma, Rolf Roosalu, Uno Loop, Jassi Zahharov, Mihkel Mattisen ja Mart Sander. Kõigist neist kontsertidest on võimalik osa saada tasuta!

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing