FOTOD: Golf Plus saab rivaali

Mariliis Pinn 16. juuni 2008, 10:06

Automedia tegi sellest Korea autost Šveitsi
Alpides paar pilti, kuigi neil polnud õrna aimugi, millega võiks tegu olla.

Number ja maskeering viitasid selgelt Hyundaile või Kiale, kuid kumb ja mis mudel?

Kuid Hyundai endine disainer andis vihje: „Ma olen üpris kindel, et see ei ole järgmine Kia Picanto. Piltide järgi on raske öelda, kuid see on liiga viimistletud, et olla Picanto. Autol on panoraamkatus ja viie kodaraga velg, mida ei Kia ega Hyundai ei kasuta nii väikestel autodel. Suuruse järgi võib oletada, et tegu on Hyundai Soga, mille kontsepti näidatakse peagi Pariisis, see on pisike mahtuniversaal, mis peagi Euroopas asendab Matrixi. Kuid maskeering ja iluvõre ütlevad, et pigem on tegu Kiaga, kui Hyundaiga. Ma arvan, et see võiks olla Kia mahtuniversaal. Ma ei tea sellest midagi, kuid ma ei oleks üllatunud, kui Kia sellist sõidukit arendaks, sest suured universaalkerega autod on Euroopas populaarded.“

Automedia nõustus disaineri arvamusega ja spekuleerib, et tegu on Volkswagen Golf Plusi konkurendiga ja auto hakkab Ceed’i nime kandma.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2008, 15:21
Otsi:

Ava täpsem otsing