Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Loodi digitaalne puuteekraaniga fotoraam

16. juuni 2008, 13:29

Uus digitaalne puuteekraaniga fotoraam
Nutouch võimaldab lauanurgal eksponeerida hea kvaliteediga pilte ning neid soovi
korral mugavalt ja kiiresti vahetada.

Kui sõrmega LED-ekraani puudutada, ilmuvad nähtavale menüünupud, mille abil on võimalik pilte vahetada. Seade töötab kõikide enamlevinud mälukaartidega, lisaks saab pilte seadme mahukasse sisemällu laadida ka otse arvutist, ühendades seadme USB-juhtmega.

Sisseehitatud aku võimaldab digitaalset raami kasutada paar tundi ilma elektritoiteta. Nii peaks jõudma näiteks sõpradele oma reisipildid rahulikult ette näidata. Lisaks on seadmel olemas ka kella ja kalendri funktsioon. Kõige selle lõbu eest peab internetipoodides olema valmis välja käima ligi 2000 krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. June 2008, 12:10
Otsi:

Ava täpsem otsing