Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Meikar: Savisaar võiks munitsipaalviina müüki tuua

17. juuni 2008, 14:10

Riigikogu Reformierakonna liige Silver
Meikar vastas aripaev.ee päevaküsimusele - kas Edgar Savisaare 12 ideed
päästavad Eesti? - kindlasti mitte, samuti lisas ta, et puudu on veel vaid
idee munitsipaalviinast.

Meikar täpsustas, et tegu on absoluutse populismiga ning Savisaar oleks võinud välja tuua veel idee, et omavalitsused müüksid oma piirkonnas munitsipaalviina, mis oleks odavam ning päästaks sellega majanduse.

Meikar möönis, et üksikult vaadates võiks mõni idee olla talutav, ent tervikuna ei kõlba ideedepakett mitte kuhugi. Meikar meenutas, et Savisaare valimislubadus oli tõsta riigiametnike palku 25 000 kroonini. "Täname jumalat ja eesti rahvast, et Savisaar võimule ei saanud ning neid lubadusi ellu ei viinud. Me ei räägiks praegu mitte negatiivsest riigieelarvest vaid katastroofist," ütles ta, ent lisas: "Savisaar on hea demagoog ja populist."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2008, 17:42
Otsi:

Ava täpsem otsing