Harju Elektri tütarfirma sai 300miljonilise tehingu

Annika Matson 19. juuni 2008, 09:08

Harju Elektri tütarettevõte AS Harju
Elekter Elektrotehnika võitis Eesti Energia tütarettevõtte OÜ Jaotusvõrk välja
kuulutatud riigihankekonkursi komplektalajaamade ostmiseks.

Edukate läbirääkimiste tulemusena allkirjastati 3aastane tarneleping, mille orienteeruv maht on 300 miljonit krooni, teatas firma börsile.

Vastavalt lepingule tarnib Harju Elekter Elektrotehnika järgmise kolme aasta jooksul OÜle Jaotusvõrk 1- ja 2-trafolisi tehases valmistatud komplektalajaamasid keskmiselt 400 tükki aastas. Alajaamade tarned on suunatud Eesti turule.

Harju Elektri Gruppi kuuluvad elektriseadmete valmistajatehased Eestis, Soomes ja Leedus: AS Harju Elekter Elektrotehnika (100%), Satmatic Oy (100%) ja Rifas UAB (51%), samuti telekommunikatsioonitoodete valmistaja AS Eltek (100%) ning sidusettevõte AS Draka Keila Cables (34%). Harju Elektril on ka finantsinvesteeringud Läti elektriseadmete müügifirmas SIA Energokomplekss (10%) ja Soome börsiettevõttes PKC Group Oyj (9%).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. August 2008, 16:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing