Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Glikman: soovitan kohtuotsuse edasi kaevata

20. juuni 2008, 16:57

Glikman Partnerite partneri ja vandeadvokaadi Leon Glikmani kommentaar tänasele Tallinna halduskohtu otsusele, kus jäeti rahuldama Oliver Kruuda juhitavate firmade Kalevi ja Rubla kaebus finantsinspektsiooni vastu.

"Tegemist ei ole AS-i Kalev avaliku teatega vaid advokaadi isikliku õigusliku seisukohaga. Olles tutvunud kohtuotsusega, andsin kliendile kindla soovituse esitada apellatsioonkaebus. Eesti kohtusüsteem on kolmeastmeline just selleks, et kõrgema astme kohtud saaksid korrigeerida madalama astme kohtute võimalikke vigu. Eestis on tühistatavate lahendite osakaal küllaltki suur. Edasikaebeõigus kuulub põhiseaduslike õiguste loetellu ja selle kasutamine on tavapärane."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2009, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing