Räikkönen teenis mullu enam kui Trump

Agnes Ojala 20. juuni 2008, 11:16

Soome vormelisõitja Kimi Räikkönen on
Forbesi iga-aastases staaride võrdluses trüginud kõrgele kohale.

Forbesi suurima palgatuluga staaride edetabelis Celebrity-100 on Räikkonen 26. kohal. Möödunud aastal teenis mees ajakirja andmetel 44 miljonit dollarit, kirjutas kauppalehti.fi. Sama palju teenis näiteks ka muusik Justin Timberlake.

USA multimiljonär Donald Trump aga jäi Räikkönenist pikalt maha, teenides 30 miljonit dollarit palka.

Palgaedetabeli esimest kohta hoiab enda käes briti kirjanik J.K. Rowling, kes mullu teenis 300 miljonit dollarit. Tema järel on USA teletäht Oprah Winfrey 275 miljoni dollariga, kolmandal kohal platseerus aga hip hop artist 50 Cent, kelle sissetulek oli 150 miljonit dollarit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. June 2008, 11:13
Otsi:

Ava täpsem otsing