Spetsialist: internet kukub kahe aasta jooksul kokku

Agnes Ojala 02. juuli 2008, 15:24

Osa IT-spetsialistide hinnangul jookseb
internet tulevikus nii põhjalikult umbe, et kahe aasta jooksul kukub kogu
süsteem kokku.

Spetsialistide arvamused jooksevad selles osas lahku. Pooled leiavad, et internet kukub kokku, kuna see ei suuda kasvava andmemahuga hakkama saada. Teised usuvad, et süsteem peab pingele vastu, kirjutas kauppalehti.fi.

Iga neljas interneti kokkukukkumist ennustav ekspert on seda meelt, et häving toimub juba kahe aasta jooksul.

Interneti suurimaks mahtu nõudvaks osaks peetakse videosalvestisi. Ligi poolte hinnangul moodustavad videod juba 30% kogu interneti liiklusest. 40% hindajate arvates jõuab see tase viie aasta pärast aga 75 protsendini.

IT-ekspertide arvamust interneti tuleviku ja kasutamise kohta uurisid rahvusvaheline telekommunikatsioonikontsern Tellabs ja uuringufirma IDC. Küsitlus korraldati Las Vegases kõrgetasemelisel telekomikonverentsil NXTComm08 ja sellele vastas 372 IT-spetsialisti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing