Baltikumi põhuehitajad kohtusid Leedus

Mariliis Pinn 07. juuli 2008, 17:26

Sellel nädalavahetusel toimus teine
Baltikumi põhuehitajate kokkutulek. Üritus leidis sel korral aset Leedus,
Kaunase lähistel Zapyskises, peagi valmivas suures põhumajas.

Kohale olid tulnud ehitajad ja huvilised üle Leedu, samuti 5 Eesti esindajat, vahendas Bioneer. Ürituse käigus peeti ettekanne äsja lõppenud projekti "Põhuehituse edendamine Baltimaades kliimamuutuste mõju vähendamiseks" kohta.

Veel tutvustati kokkutulekul erinevate meetoditega saadavaid naturaalseid värve, külastati nelja erinevat põhuehitist ning tehti ka ühele neist majadest praktilise töötoa käigus poole päevaga välisseina kolmas savikrohvi kiht. Kohtumisel räägiti ka tuleviku- ja koostööplaanidest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. July 2008, 14:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing