Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

EKFL diskuteerib valdadega infrastruktuuri kulude jagamise üle

07. juuli 2008, 09:37

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL)
juhtkond on võtnud eesmärgi tekitada avatud diskussioon kinnisvaraettevõtjate ja
kohalike omavalitsuste vahel ning jõuda ühele meelele infrastruktuuri
rajamiskulude jaotamise.

Üheks tähtsamaks probleemiks on lasteaedade rajamine. Seaduse kohaselt peab omavalitsus kindlustama vähemalt ühe aasta vanusele lapsele lasteaiakoha. Valglinnastumisega seotud aktiivse kinnisvaraarenduse ja just noorema elanikkonna hoogsa kasvu tingimustes käib selline ülesanne enamusel omavalitsustel selgelt üle jõu. 26.juunil 2008.a. kohtusid EKFLi juhatuse liikmed ja administratsioon Rae vallaga.

EKFLi tegevdirektor Tõnis Rüütel ütles, et tegemist on esimese kohtumisega plaanitavas seerias. Püüame eelkõige üksteise muredest aru saada, lisas ta. Juhatuse esimehe Peep Soomani sõnul on vallajuhtidega kohtumise idee olnud EKFLi juhatuses arutusel juba mõnda aega.

EKFL-s on 46 liikmesfirmat. Juhatusse kuuluvad Peep Sooman Pindi Kinnisvarast, Risto Raus Simus Kinnisvarast, Swen Uusjärv BREIC-st, Mart Saa Rotermann Eestist ja Peep Vooro. Maaklerite Koja (EKMK) juhatusest on EKFLi juhatusse delegeeritud Aivar Sool ja EKFLi juhatusest EKMK juhatusse Swen Uusjärv.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2008, 09:34
Otsi:

Ava täpsem otsing